ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ TIME ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ CARBON

Ο ιδρυτής της TIME Bicycles, Roland Cattin, χάραξε ένα τολμηρό μονοπάτι με τις εμπνευσμένες επιλογές του σε μοναδικές τεχνικές κατασκευής και ευρωπαϊκή παραγωγή. Για αυτόν, η ουσία δεν είχε οικονομικά κίνητρα και είχε να κάνει με την αναζήτηση κορυφαίων επιδόσεων.

Είναι ένας φόρος τιμής στο όραμά του ότι το TIME συνεχίζει να πρωτοπορεί μετά από περισσότερα από 30 χρόνια και είναι ευρέως γνωστό για την κατασκευή των καλύτερων ποδηλάτων άνθρακα στον κόσμο.

Οι διαδικασίες που χρησιμοποιούμε στο TIME είναι μοναδικές στη βιομηχανία ποδηλάτων. Όχι επειδή είναι αναπόδεικτα ή μυστικά (είναι αρκετά κοινά στην αεροδιαστημική και στην αυτοκινητοβιομηχανία υψηλής ποιότητας), αλλά επειδή είναι ακριβά και απαιτούν διαφορετικό επίπεδο δέσμευσης, εξοπλισμού και εκπαίδευσης.

Το TIME είναι τυχερό που πήρε αυτόν τον δρόμο από την αρχή, συγκεντρώνοντας δεκαετίες δεξιοτήτων και μοναδικής μηχανικής εμπειρίας. Με αυτή τη μοναδική προοπτική του “outsider”, αναγνωρίζουμε ότι οι βιομηχανικές τεχνικές μπορούν σίγουρα να παράγουν ένα ελαφρύ, αντιδραστικό και άνετο πλαίσιο που οδηγεί καλά, αλλά στο πλαίσιο της μηχανικής σύνθετων υλικών, τα προϊόντα της TIME είναι ανώτερα. Αυτή η γνώμη δεν είναι μόνο δική μας. Το μοιράζονται οι μηχανικοί άνθρακα σε όλο τον κόσμο – οι διαδικασίες παραγωγής μας αποδίδουν ένα προϊόν που είναι ασφαλέστερο, πιο έξυπνο και ισχυρότερο.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Τόσο οι διαδικασίες Braided Carbon Structure όσο και Resin Transfer Molding επιτρέπουν στο TIME να ελέγχει κάθε μεμονωμένο σκέλος άνθρακα που χρησιμοποιείται στην κατασκευή ενός πλαισίου. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, η TIME έχει ανυψώσει τα πρότυπα στη δημιουργία ανθρακονημάτων για να ταιριάζει με το επίπεδο που βρίσκεται στη Formula 1.

Το Braided Carbon Structure είναι ο όρος μας για την ύφανση ινών σε περίπλοκες αμφίδρομες «κάλτσες». Αυτοί οι σωλήνες συντονίζονται εύκολα με διαφορετικά υλικά – το TIME επιλέγει αυτή τη στιγμή από 16 νήματα για να προσαρμόσει τέλεια τις στρώσεις μας. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει κάτι που είναι πρωτόγνωρο στον κόσμο της ποδηλασίας. συνεχείς, αδιάσπαστες ίνες που διατρέχουν όλο το μήκος μιας κατασκευής.

CMT

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΥΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΗ

Χρησιμοποιούμε σφυρήλατο άνθρακα σε πολλά σημεία του πλαισίου για να αυξήσουμε την αντοχή και τη μακροζωία. Οι κεφαλές των στύλων μας από σφυρήλατο άνθρακα CMT έχουν 20 φορές τη διάρκεια κόπωσης από χάλυβα ή αλουμίνιο και είναι ελαφρύτερες και από τα δύο. Επιπλέον, το μείγμα ινών 60% εξαλείφει τη διάδοση των ρωγμών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *